Over ons

Ons verhaal
Ieder seizoen waren er weer andere producten die wij nodig hadden of leuk vonden maar daarvoor moesten wij altijd op verschillende websites zoeken. De tijd die wij kwijt waren om trendy producten te vinden, heeft ervoor gezorgd dat wij gingen nadenken over hoe wij anderen deze tijd konden besparen. Wij concludeerden dat het kopen van de nieuwste trends in ieder seizoen gemakkelijk op één plek moet kunnen. Op Seizoentrends.nl bieden wij kwalitatieve producten aan die door ons zorgvuldig zijn geselecteerd door middel van marktonderzoek.  

Het concept van deze website berust op de vier seizoen van het jaar. Een maand voordat het volgende seizoen ingaat staan alle trendy producten hier, op Seizoentrends.nl. De producten die je nu op site vindt zijn geschikt voor de winter. 

Klantens ervice         
Wij streven een uitstekende klantenservice na. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt en wij helpen je graag verder! Kijk eerst of je vraag op onze pagina Veelgestelde vragen/contact vindt.
                                      

Wij vinden het daarnaast zeer belangrijk dat je zo goed mogelijk geholpen wordt bij je zoektocht naar de meest trendy producten. Heb je suggesties of ben je opzoek naar een specifiek product? Neem dan ook gerust contact met ons op. Door de nauwe samenwerking met onze leveranciers kunnen wij het voor je zoeken. Stuur een foto/voorbeeld op naar klantenservice@seizoentrends.nl en wij laten je binnen 24 uur weten of wij het product kunnen leveren.


Bedrijfsinformatie
Seizoentrends.nl staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 74716514 en is gevestigd in Nederland. Je kunt ons BTW op aanvraag ontvangen. Stuur hiervoor een mail naar info@seizoentrends.nl.