Bestelling en levering

Is het betrouwbaar om bij Seizoentrends.nl te bestellen?
Ja, het is betrouwbaar om bij Seizoentrends.nl te bestellen. Wij staan geregistreerd bij de kamer van Koophandel met het KVK-nummer 74716514 en zijn gevestigd in Nederland. 
Onze website is SSL gecertificiteerd waarmee je jouw gegevens beveiligd kunt achterlaten. Deze gegevens worden versleuteld waardoor er geen misbruik van kan worden gemaakt door derden. 
Wij streven een goede klantenrelatie na door een uitstekende klantenservice te leveren. Klik hier voor meer informatie over ons.


Hoe bestel ik bij Seizoentrends.nl?
Je kunt eenvoudig betalen via veilige betaalmethoden zoals Afterpay, iDEAL, Mastercard, Paypal en Visa. Je kunt in 3 eenvoudige stappen een bestelling plaatsen:
1. Selecteer de producten die je wilt en klik vervolgens rechtsboven op 'Winkelwagen'
2. Controleer je bestelling en zorg dat je alle nodige informatie correct invult.
3. Rond af door te betalen. Dat kan met een iDEAL, PayPal of creditcard (Visa of Mastercard).


Wat zijn de levertijd en verzendkosten?
De geschatte levertijd is 1-3 dagen
Seizoentrends.nl werkt nauw samen met haar leveranciers. Dit biedt ons de mogelijk om de bestelling direct vanuit onze leveranciers naar je te verzenden.
Op deze manier kunnen we de nadruk leggen op het leveren van een uitstekende klantenservice.

 De standaardverzending kost €5,95. Bij een orderbedrag vanaf €30,- is de verzending gratis.

Hoe ontvang ik mijn bestelling?
Voor het verzenden van de bestellingen maken we gebruik van PostNL. Zij zullen de bestelling bij het opgegeven adres leveren. Wij leveren niet naar België. 
Het kan voorkomen dat producten apart worden geleverd, bij een order met verschillende producten. 


Kan ik mijn bestelling volgen?
Ja, het is mogelijk om je bestelling te volgen. Je ontvangt een Track & Trace code via de mail waarmee je de bestelling kunt volgen.

Heb je nog vragen over je bestelling?
Het kan dat iemand anders deze vragen al eerder heeft gesteld. Kijk dan ook eerst op onze 'Veel gestelde vragen' of jouw vraag er tussen staat. 
Is je vraag nog niet beantwoord? Stuur dan een mail naar klantenservice@seizoentrends.nl en wij proberen deze binnen 24 uur te beantwoorden.